Thursday, February 21, 2013

Kolmapäeva õhtusöök

Kui väsinud õpetajad Automaailmast Raekoja platsi jõudsid, olid väljapuhanud noored juba kohal. Vahepeal jõudsime ka mõnda poodi sisse astuda ja mõned ostudki teha.

Siin on näha Tiiu välimuse muutus - Brüsseli daam!






Aga noored olid jõudnud juba kohalikku šokolaadi osta ja vahvleid süüa, mis olid väägaa maitsvad!



Aga kohtusime siis kõik kell 18.00 ja Moonika tuli ka pisikese Eliisega ning asusime söögikohta otsima. Ja sellist kogemust mul varem veel ei olnud: liikusime oma grupiga lähedal asuvasse turistide tänavasse, kus kahel pool kõikvõimalikud tumedasilmsed ja tumedanahalised meid oma uhkesse restorani kutsusid, pakkudes esimest jooki tasuta ja šampust ja viimast jooki tasuta ja kõikvõimalikke hõrgutisi ning mugavusi majas sees. Moonika aga liikus stoilise rahuga järjest edasi, küsis ühte ja teist ja kuigi ta ise oli otsuse juba teinud, lasi ta siiski toitlustajatel end reklaamida ja nii püüti teisigi, peamiselt blondiine, mõjutada, kui hea see või teine pakkumine on. Ja nii me liikusime oma massiga kitsa tänava lõpuni, kusjuures nõrganärvilisemad meie seast hakkasid juba alla andma (mina kaasa arvatud), ja siis hakkas kogu meie 20ne punt tagasi liikuma!

 Sellel pildil on näha turistidele mõeldud restoranide tänav

 Igatahes teine ehk siis tagasireas peaaegu viimane oli otsustav pakkumine ja nagu Moonika ütles - lähme ja teeme selle restorani oma 20 inimesega õnnelikuks! Ja nii oligi. Nemad olid õnnelikud ja meie ka! Toit oli 12.50, sisaldas 3 käiku ja jooke. Meil oli hea soe olla, ja tõesti, meil oli väga külm  terve päeva olnud; me saime süüa, ja tõesti, me polnud palju söönud päeva jooksul, meil oli lõbus, me saime juttu ajada ja me tundsime ennast hästi selles Euroopa Liidu pealinnas.

Siinkohal ikka tänud Moonikale, kes meid läbi tundmatu rägastiku juhatas ja kuidas me muidu oleks teadnud!!!                   

Kõige kallim asi sellel õhtusöögil oli pudel vett, mis maksis 7 eurot.








By the way, mina sõin prae asemel mussels- ehk siis teokarpe, mis on tegelikult väga head, pakkusin teistele ka, kes julgesid maitsta. Jällegi Brüsseli eri, kuigi ma olen neid ka Rootsis söönud.






 /Kahjuks pildid tulevad hiljem, sest ma ei sa neid siin üles laadida, väga aeglane net, mister floris. ~Pildid kohal!/

Ilus päev sai lõpuks läbi ja neljapäev, Parlamendi päev ootas ees.

No comments:

Post a Comment